stichting transformatie logo

Ons Doel

Veel mensen worstelen met zichzelf, anderen, werk, prikkels, liefde, angst of zaken als de diepere betekenis van het leven.Waarom fietst de een schijnbaar op zijn gemak door het leven en lijkt het leven voor iemand anders een en al ploeteren te zijn?

Ons doel als Stichting Transformatie is mensen bewust te maken van zichzelf, de achterliggende mechanismen die zorgen voor je eigen gedrag en denkwijzen.
Op een holistische en syteemgerichte wijze nemen wij je mee op een ontdekkingsreis in jezelf en je eigen motivaties.
Deze ontdekkingsreis is zowel een spirituele reis met een filosofie van eenheid en gelijkwaardigheid als ook een psychosociale reis die via reflectie, het onderzoeken van je zelfbeeld en motivaties keuzemogelijkheden kan bieden voor persoonlijke groei en het loslaten van belemmerend of zelfdestructief gedrag.
Een team van mensen met verschillende achtergronden en specialisaties probeert hierbij, ieder op zijn eigen wijze een bijdrage te leveren.
Zo zijn onze bijeenkomsten en persoonlijke sessies gericht op psychologie, psychosociale begeleiding, spiritualiteit en energie, autisme en prikkelverwerking, hooggevoeligheid en het bewust keuzes maken om te stoppen met verslavingen.

Ons doel is om mensen terug te brengen naar hun eigen kracht, een groeiend bewustzijn en vrijheid die ontstaat omdat je meer jezelf duft te gaan zijn. Dit doen we door met veel liefde en zonder oordeel te werken en respect te hebben voor alles wat leeft.
Onvoorwaardelijke acceptatie, een groeiende zelfwaardering en liefde voor jezelf zijn hierbij de voornaamste doelen.

Het grootste geschenk wat jij jezelf kan geven is de totale acceptatie van alles wat in je is.